Мострена зала

Стъпка 3. Посетете нашата мострена зала

Вземали сте решение да поставите покривен прозорец, но все още изпитвате известни притеснения как ще изглежда, лесна ли ще бъде поддръжката и почистването му. Снимковия материал не може да отговори на всичките ви въпроси.

Заповядайте в мострената ни зала, ще имате възможност да видите базовият модел GZL покривен прозорец и модел GGU – прозорец с бяло полиуретаново покритие.модел GGU

В допълнение към модел GGU се имате възможност да изпробвате вътрешна плисирана щора и външна щора с електрическо управление – вашето спасение от жегата и външния шум. С дистанционното управление от всяка точка на помещението може да регулирате външната щора, спестяващо ви време и усилие. Заповядайте да изпробвате този иновационен продукт!GZL покривен прозорец

Модел GZL с горна дръжка е представен с вътрешна ролетна щора, сенник и външна щора с електрическо управление. Ще имате възможност да се убедите сами в невероятното свойство на сенника – да спира жегата и едновременно с това да запазва възможността ви да се наслаждавате на прекрасните пейзажи, разкриващи се от таванското ви помещение.

Заповядайте в мострената зала, лично да изпробвате техния механизъм. Обучени консултанти ще отговорят на вашите въпроси и ще помогнат при избора на модел, който да отговаря на вашите нужди.

Карта на Строителна борса "Партньори"

Трета стъпка при избор на покривен прозорец

Върни се обратно към Плосък покрив

Върни се обратно към Скатен покрив