Обшивки за покривни прозорци

Обшивки за покривни прозорци Велукс

Богатата гама от изработени с вкус обшивки за капандури ВЕЛУКС осигурява Обшивки за покривни прозорцисигурна връзка между Вашия прозорец и покрива. Всеки един покривен прозорец се нуждае от обшивка за гарантиране на безопасно и ефективно оттичане на водата. Ето защо, Велукс ви улеснява в избора на правилната обшивка в зависимост от Вашия покривен материал и разположението на Вашите прозорци. Предлагаме различни видове обшивки, които да подхождат точно на Вашия покривен прозорец. Те са изработени от алуминий(като стандарт), мед и цинк, така че със сигурност ще намерите точния дизайн за Вашия покрив.

Моля, обърнете внимание: изхода на Велукс за покрив GVT се предлага в комплект с вградена обшивка.

Велукс предлага следните видове обшивки:

EDWEDW обшивки за покривни прозорци

Обшивка, проектирана за единичен прозорец. Предназначена е за релефни покривни покрития с височина на вълната до 120 мм. (керемиди и др.)

EDS

Обшивка, проектирана за единичен EDS обшивки за покривни прозорципрозорец. Предназначена е за плоски покривни покрития с дебелина до 16 мм. ( шиндли, ламарина и др.)

 

Комбинирани обшивки

Неограничени възможности – инсталиране на много капандури за получаване на максимално количество свеж въздух и дневна светлина.Комбинирани обшивки за покривни прозорци