Предимства на покривните прозорци

Прозорците на Велукс са разработени така, че да могат хората да се наслаждават едновременно на естествена светлина, чист въздух и прекрасна гледка, една перфектна атмосфера за всеки дом.

Велукс предлага също така дистанционно управляеми прозорци (капандури). С едно натискане на дистанционното можете да контролирате всички прозорци и аксесоари Велукс. А интелигентния дизайн позволява да програмирате прозорците и да запаметите информацията. Така става още по-лесно и удобно.

УлеснениеGGL покривен прозорец
Удобната дръжка ви позволява да отваряте, затваряте и проветрявате с лекота. След като завъртите прозореца на 180 ° и го фиксирате на място и двете Ви ръце остават свободни, за да почистите лесно външното стъкло.

 Безопасност
Децата ви ще са в по-голяма безопасност с капандури, които се отварят с дръжка, до която не могат да достигнат. И все пак, възрастните могат лесно да достигнат горната дръжка, дори и когато мястото за игра е точно под прозореца.

 По Ваш вкус
Покривните прозорци с централната ос на отваряне се предлагат във вариант от естествено дърво и във вариант от естествено дърво с бяло полиуретаново покритие. Прозорецът се предлага и във вариант INTEGRA® с електрическо управление, който можете да задвижите с натискане на един бутон.

 Комплексните решения ВЕЛУКС Ви пестят време и елиминират възможността да забравите нещо.Комплексни решения на покривни прозорци

 Всяко от трите готови решения съдържа всичко необходимо за максимален комфорт под покрива: покривен прозорец, обшивка, термоизолационен комплект, слънцезащита и изолация.

 С комплексните решения получавате 10 години гаранция за своя покривен прозорец.