GGU – Покривен прозорец с бяло полиуретаново покритие

GGU – Покривен прозорец с централната ос на отваряне и бяло полиуретаново покритие

GGU покривен прозорецВнесете простор в кухнята, банята или друго място с високо съдържание на влага с нашите покривни прозорци с гладко, водоустойчиво полиуретаново покритие. Този прозорец комбинира всички характеристики на стандартния ни модел прозорец с централна ос на отваряне като в допълнение разполага с висококачествено бяло полиуретаново покритие за защита на дървената основа от влагата.

Универсалните ни GGU капандури са идеални за стаи и помещения с повече влага. А с изчистения си бял дизайн, са и чудесен избор за всяка стая, в която искате да имате прозорец, без нужда от поддръжка и който да изглежда изключително добре!

 Характеристики на продукта:

  • удобната горна дръжка за отваряне позволява да поставите мебели точно под прозореца
  • прозорецът може да бъде завъртян на 180° за по-лесно и безопасно почистване
  • съвместим е с всички щори, сенници и аксесоари на ВЕЛУКС
  • вентилационен отвор , интегриран в елегантна ергономична дръжка и снабден с вграден почистващ се филтър гарантира проветряване без прах и насекоми дори и при затворен прозорец
  • висококачествено полиуретаново покритие, защитаващо здравата, дървена рамка и скриващо заварените ъгли, типични при прозорците с пластмасови каси.
  • крилото и касата на прозореца са изработени от една матрица, като тaка получавате една монолитна конструкция без снадки и шевове
  • водоустойчиво покритие, което не се нуждае от поддръжка във времето

За да инсталирате прозореца се нуждаете от обшивка. Външната алуминиева обшивка е стандарт, но се предлагат и обшивки от цинк и мед по специална поръчка. За сигурна връзка с покрива и пълна защита от атмосферните условия, вижте обшивките на ВЕЛУКС и термоизолационния комплект BDX 2000.