INTEGRA® – дистанционно управляеми прозорци

Покривен прозорец INTEGRA с дистанционно управление

Покривен прозорец IntegraВелукс е разработил първият в света покривен прозорец, модел INTEGRA® изцяло управляем с дистанционно управление. Сега можете да контролирате всички прозорци, щори и сенници само с едно дистанционно и от всеки ъгъл на къщата. А „интелигентните” функции на INTEGRA® Ви позволяват да програмирате прозореца и да запазите любимите си настройки за максимална улеснение и удобство.

Лесният монтаж на моделът INTEGRA® както в нови, така и в реставрирани обекти го прави още по-атрактивен.

Характеристики на продукта:

Получавате всички преимущества на нашите GGU и GGL покривни прозорци с централна ос на отваряне, плюс:

  • Вграден мотор, който отваря и затваря прозореца. Задвижва се чрез дистанционно управление или автоматично от сензор за дъжд при наличието на такъв.
  • Сензорът за дъжд автоматично затваря прозореца при първата капка дъжд, докато вентилационният отвор остава отворен и продължава да проветрява стаята.
  • Всички части на прозореца- системата за контрол, моторът и сензорът за дъжд са произведени изцяло от нас, за да гарантираме пълна съвместимост.
  • Свързването е лесно – просто го включвате към стандартен контакт с 220V – 230V.
  • Други продукти на ВЕЛУКС, които могат да бъдат управлявани с дистанционно, като щори и сенници, лесно могат да се поставят по всяко време.
  • Можете да вградите халогенни спотове в рамката на вашите прозорци модел INTEGRA®, за да създадете уникално настроение.